Tobias Millqvist

Senast ändrad: sep 13, 2018

Ledningsgrupp  Kitchen Manager

Tobias driver tillsammans med sin fru Ulrica Orangeriet Restaurang på Norrviken och de har båda har en gedigen erfarenhet från några av Sveriges bästa restauranger. Tobias tog sig även till final i Årets Kock 2007 och 2008.

Tobias beskriver sin filosofi såhär “På historisk mark förvaltar vi en framtid”

Jorden, naturen, havet & människorna lever i samklang med bygdens identitet. Att förvalta detta kräver förståelse och kunskap om dess förutsättningar. Med utgångspunkt från det så skapar vi ett kök som utvecklas med bygden. Med respekt och omsorg vill vi se historia bli framtid. Ett kök som är relaterat till den unika plats där vi befinner oss. Ett kök som vi kallar “Det platsrelaterade köket”

Tobias har varit kurshandledare och ledningsgruppsmedlem i den tidigare utbildningen Gastronomisk kockutbildning och fortsätter den traditionen eftersom han vet att ”det är enorm brist på kockar” och framförallt kockar med rätt bakgrund