Om oss

Vuxenutbildningen i Båstad erbjuder gymnasiekurser och hela yrkesutbildningar. Du kan också läsa Svenska för invandrare (SFI), Grundläggande vuxenutbildning och särskild utbildning. Många utbildningar startar regelbundet. Så håll utkik efter just det du är intresserad av.

vuxenutbildning - web

Yrkesutbildning (Yrkesvux)

Yrkesutbildningar i Båstad inom trädgård och vård! Inom region nordvästra Skåne finns ytterligare yrkesutbildningar.

komvux

Komvux

Läs in kärnämnen på grundskolenivå och gymnasienivå. Här finns också utbildningar anpassade för dig som behöver extra stöd.

SFI

SFI – Svenska för invandrare

Grundläggande utbildning i svenska språket för dig som inte har svenska som modersmål.

Har du frågor om våra utbildningar?

Behöver du vägledning inför ditt yrkesval, få mer information om utbildningarna eller vill du helt enkelt veta mer om oss, fyll i formuläret här intill.

Du kan också ringa 0431-777 49 eller maila direkt till syvvux@akademi.bastad.se.

REKTOR EWA NILSSON WINQVIST HAR ORDET

Jag är stolt över att vara rektor vid Akademi Båstads Vuxenutbildning. På vår skola har vi fantastiska lärare som undervisar och stöttar dig som studerande. Vi vill att du ska känna dig väl bemött och att du känner en lust att lära dig nya saker med ett varierat pedagogiskt arbetssätt. Vi har flexibla upplägg som gör att du som studerande har möjlighet att kombinera arbete och studier. Vi lägger stor vikt vid kvalitetsarbetet och arbetar ständigt med att förbättra oss.

Hos oss kan du läsa matte, svenska, samhällskunskap och engelska, på gymnasienivå och grundläggande nivå. Du kan också läsa SFI – svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna.

Vi har också yrkesutbildningar i samarbete med elva kommuner inom Skåne nordväst. Just nu pågår utbildning till trädgårdsmästare och undersköterska inom yrkesvux hos oss. På skanevux.se, kan du se vilka utbildningar som finns. Varje termin startar nya spännande yrkesutbildningar i nätverket.

Om du inte vet vad du vill studera kan du boka tid hos vår studie- och yrkesvägledare, där kan du som kommuninvånare kan få hjälp med dina yrkesval och studieval.

På vårt lärcenter träffar du kunnig och hjälpsam personal som stöttar vi dig med allt från pedagogiskt stöd till att skriva ut ett inlämningsarbete. Du kan också studera i lugn och ro vid våra datorer.

Välkommen till vår fantastiska vuxenutbildning i Båstad!

/Ewa Nilsson Winqvist, rektor