Aktuellt

 

Tre utbildningar till oss!

I 2021 års ansökningsomgång fick Myndigheten för yrkeshögskolan in 35% fler ansökningar om att bedriva yrkeshögskoleutbildning med start hösten 2021 eller våren 2022. Den 19/3 kom beskedet, Akademi Båstad Yrkeshögskola fick tre utbildningar beviljade:
• Utbildningen Specialistundersköterska inom kvalificerad sjukvård som har funnits i flera år och är mycket eftertraktad med många ansökningar till de totalt 32 utbildningsplatserna.
Operativ ledare inriktning Revenue Management har också den under många år varit en populär utbildning hos oss med högt söktryck.
• Lite extra glada är vi för förtroendet att starta en helt ny utbildning inom trädgårdsområdet – Kvalificerad trädgårdsmästare – hållbar utemiljöförvaltning. Utbildningen kommer att ges på distans med ett antal fysiska träffar i Båstad.
Utbildningar beviljade sedan tidigare är:
Koordinator inom besöksnäringen, Kitchen Manager, Ekosystemtjänster i praktiken inom skötsel och anläggning, Kvalificerad trädgårdsanläggare.

 


 

HÅLLBAR DIGITAL TRANSFORMATION

För dig som vill förändra men vet inte hur?
Med denna nya korta utbildning får du kompetens att förstå alla delar som påverkar en digital transformation och hur du applicerar det i din verksamhet. Målet är att du efter genomförd utbildning kan öka en organisations digitala mognad och självständigt kunna identifiera och genomföra lämpliga aktiviteter genom att applicera transformationsprocessen i valfri verksamhet. Utbildningen bedrivs på distans i 8 veckor, studietakt halvfart. Läs mer här

TRE FINA MÖJLIGHETER!

Inom utbildningen Koordinator inom besöksnäringen har vi i dagsläget möjlighet att erbjuda nedanstående tre fristående kurser. Vi har nio platser på resp. kurs som går att ansöka om. Om det är fler är nio sökande/kurs kommer ett urval att ske. Kurserna är CSN-berättigande och genererar betyg och ett utbildningsbevis om man genomfört kurs med minst Godkänt resultat.
Nedan följer vilka perioder och antal poäng som kursen pågår och vilken ansökningslänk som gäller för resp. kurs. Man kan söka en, två eller alla 3 kurserna;)
Är du intresserad av fullständigt kursinnehåll är det bara att kika vidare här på hemsidan:  akademi.bastad.se/yhutbildningar/koordinator-besoksnaringen/

HÅLLBAR BESÖKSNÄRING, 30 Yh-poäng – SÖK SENAST 9/8!
Kursstart: 31/8-2020
Kursslut: 9/10-2020
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/9

AFFÄRSUTVECKLING OCH FÖRSÄLJNING, 25 Yh-poäng – SÖK SENAST 27/9!
Kursstart: 12/10-2020 
Kursslut: 13/11-2020
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/10

LEDARSKAP, 35 Yh-poäng – SÖK SENAST 25/10!
Kursstart: 16/11-2020
Kursslut: 22/1-2021 (OBS ingen teori vecka v.52,53,1)
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/11


 

CHANSEN FINNS FORTFARANDE!

Kul att så många har sökt till våra utbildningar. Vi har också förstått att det är många som av lite olika anledningar har missat att söka. Till alla er; misströsta inte! Än finns chansen. Många av våra utbildningar tar emot sena ansökningar. Klicka på resp. utbildning för att se vilka datum som gäller.
Välkommen till oss i höst!


 

ÄLSKAR DU UPPLEVELSER?

Om svaret är ja kanske du till och med vill lära dig mer om hur man skapar attraktiva upplevelser och en destination ”värd namnet”. Många av de som idag arbetar med att utveckla turismen i Sverige och ge god service har studerat på ”Koordinator inom besöksnäringen” i Båstad. Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta utbildningsledare Jessica Johansson för mer information, jessica.johansson@akademi.bastad.se eller via telefon 0431-77651. Årets ansökan stänger 31 maj.

Välkommen med din ansökan


 

NY UTBILDNING BEVILJAD!

Ekosystemtjänster i praktiken – inom skötsel och anläggning.
Myndigheten för yrkeshögskolan har i dagarna beviljat Akademi Båstad yrkeshögskola en ny, lite kortare utbildning. Coronapandemin har gjort att behovet av korta YH-utbildningarna ökat och därmed blir Riksdagens satsning större än vad man tidigare planerat.
Akademi Båstad yrkeshögskola beviljades utbildningen, Ekosystemtjänster i praktiken – inom skötsel och anläggning, och riktar sig till den som är yrkesverksam inom skötsel och anläggning och vill kompetensutvecklas inom ekosystemtjänster och få kunskap om hur dessa kan implementeras i verksamheten.
Utbildningen kommer att starta under hösten 2020. Den omfattar 50 YH-poäng, 50% studietakt med 5 fysiska träffar á 3 dagar, varvat med handledda distansstudier på hemorten. Träffarna kommer att ske vid Akademi Båstad yrkeshögskola i Båstad.
Mer information om hur och när du kan börja söka kommer inom kort.


 

NYTT DATUM = FLER MÖJLIGHETER!

Då det för tillfället är en utmanande situation för många har vi idag tagit beslut att senarelägga sista ansökan till den 31/5. Detta gör vi då vi märker ett ökat intresse för att studera och för att ingen i dessa turbulenta tider skall missa att söka till våra utbildningar. Vi vill verkligen att så många som möjligt ska få lov att ansöka till sin drömutbildning eller för att kompetensutveckla sig inom sin bransch.
PS. Du vet väl att vi är en av de mest erfarna utbildningsanordnarna inom Yh. Vi har utbildat kvalificerad personal till olika branscher i snart 24 år. Alla våra utbildningar är kostnadsfria och CSN-berättigade. DS.


 

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

Pin It on Pinterest

Share This