Aktuellt

 

KOM INOM

Kom inom och hälsa på! Varmt välkommen att få en inblick i utbildningen Koordinator inom besöksnäringen, träffa representanter från ledningsgruppen, personal samt studerande från utbildningen.
Den 13/4 kl. 16.00 och 16/4 kl. 09.00 kommer Jessica Johansson (utbildningsledare) och Sara Eriksson (handledare) välkomna till digitala informationsmöten och finnas tillgängliga för att svara på ev. frågor. Du får även träffa några ledamöter i utbildningens ledningsgrupp som ger sin syn på  besöksnäringen generellt. Du kommer även få en kortare presentation om utbildningens upplägg, kurser och innehåll. Även några nuvarande och ev. före detta studerande kommer medverka och berätta om hur det är att plugga hos oss, om LIA (praktik) och mycket annat.
Vi kommer även att informera kring hur du ansöker och när besked om ev. studieplats erhålls.
HUR GÖR DU FÖR ATT DELTA?
Du anmäler dig genom att maila till Sara, sara.eriksson@akademi.bastad.seglöm inte ange vilket datum du önskar delta vid, 13/4 eller 16/4.
Några dagar innan kommer du få mer information om hur du kopplar upp dig och även erhålla länk till aktuellt datum. De digitala informationsmötena kommer att ske via Zoom och du kan medverka via mobil, platta eller dator. Mötena pågår i ca 1 timma.
Hoppas vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

Det är nu det händer

Ville bara påminna om att Båstad, Höganäs och Ängelholm har en gemensam digital jobbmässa imorgon 4/3. Självklart kommer även vi som utbildningsanordnare finnas med. Vi har utbildningar som leder till jobb. Eller så har du kanske funderat på att vidareutbilda dig inom ditt område eller är sugen på ett karriärbyte. Oavsett så är du hjärtligt välkommen att besöka oss och mässan så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda. Vi kommer att finnas med via Zoom i Båstad Kommuns monter.
För att delta behöver du registrera dig så att mässlänken kan sändas ut (du kan alltså inte nå mässan utan att registrera dig). Välkommen att anmäla dig på: https://lnkd.in/edFBi5i
Mässan håller öppet mellan kl. 14-17. Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

 

Tre utbildningar till oss!

I 2021 års ansökningsomgång fick Myndigheten för yrkeshögskolan in 35% fler ansökningar om att bedriva yrkeshögskoleutbildning med start hösten 2021 eller våren 2022. Den 19/3 kom beskedet, Akademi Båstad Yrkeshögskola fick tre utbildningar beviljade:
• Utbildningen Specialistundersköterska inom kvalificerad sjukvård som har funnits i flera år och är mycket eftertraktad med många ansökningar till de totalt 32 utbildningsplatserna.
Operativ ledare inriktning Revenue Management har också den under många år varit en populär utbildning hos oss med högt söktryck.
• Lite extra glada är vi för förtroendet att starta en helt ny utbildning inom trädgårdsområdet – Kvalificerad trädgårdsmästare – hållbar utemiljöförvaltning. Utbildningen kommer att ges på distans med ett antal fysiska träffar i Båstad.
Utbildningar beviljade sedan tidigare är:
Koordinator inom besöksnäringen, Kitchen Manager, Ekosystemtjänster i praktiken inom skötsel och anläggning, Kvalificerad trädgårdsanläggare.

 


 

HÅLLBAR DIGITAL TRANSFORMATION

För dig som vill förändra men vet inte hur?
Med denna nya korta utbildning får du kompetens att förstå alla delar som påverkar en digital transformation och hur du applicerar det i din verksamhet. Målet är att du efter genomförd utbildning kan öka en organisations digitala mognad och självständigt kunna identifiera och genomföra lämpliga aktiviteter genom att applicera transformationsprocessen i valfri verksamhet. Utbildningen bedrivs på distans i 8 veckor, studietakt halvfart. Läs mer här

TRE FINA MÖJLIGHETER!

Inom utbildningen Koordinator inom besöksnäringen har vi i dagsläget möjlighet att erbjuda nedanstående tre fristående kurser. Vi har nio platser på resp. kurs som går att ansöka om. Om det är fler är nio sökande/kurs kommer ett urval att ske. Kurserna är CSN-berättigande och genererar betyg och ett utbildningsbevis om man genomfört kurs med minst Godkänt resultat.
Nedan följer vilka perioder och antal poäng som kursen pågår och vilken ansökningslänk som gäller för resp. kurs. Man kan söka en, två eller alla 3 kurserna;)
Är du intresserad av fullständigt kursinnehåll är det bara att kika vidare här på hemsidan:  akademi.bastad.se/yhutbildningar/koordinator-besoksnaringen/

HÅLLBAR BESÖKSNÄRING, 30 Yh-poäng – SÖK SENAST 9/8!
Kursstart: 31/8-2020
Kursslut: 9/10-2020
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/9

AFFÄRSUTVECKLING OCH FÖRSÄLJNING, 25 Yh-poäng – SÖK SENAST 27/9!
Kursstart: 12/10-2020 
Kursslut: 13/11-2020
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/10

LEDARSKAP, 35 Yh-poäng – SÖK SENAST 25/10!
Kursstart: 16/11-2020
Kursslut: 22/1-2021 (OBS ingen teori vecka v.52,53,1)
https://apply.yh-antagning.se/to/bastad/ht2020/11


 

CHANSEN FINNS FORTFARANDE!

Kul att så många har sökt till våra utbildningar. Vi har också förstått att det är många som av lite olika anledningar har missat att söka. Till alla er; misströsta inte! Än finns chansen. Många av våra utbildningar tar emot sena ansökningar. Klicka på resp. utbildning för att se vilka datum som gäller.
Välkommen till oss i höst!


 

ÄLSKAR DU UPPLEVELSER?

Om svaret är ja kanske du till och med vill lära dig mer om hur man skapar attraktiva upplevelser och en destination ”värd namnet”. Många av de som idag arbetar med att utveckla turismen i Sverige och ge god service har studerat på ”Koordinator inom besöksnäringen” i Båstad. Låter det intressant är du varmt välkommen att kontakta utbildningsledare Jessica Johansson för mer information, jessica.johansson@akademi.bastad.se eller via telefon 0431-77651. Årets ansökan stänger 31 maj.

Välkommen med din ansökan


 

KONTAKT

Reception 0431-772 18

Besök oss!
Vi finns i centrala Båstad
Lyckan 15
269 31 Båstad

Maila oss!

Pin It on Pinterest

Share This