Vem är du och när (och vad) gick du på Akademi Båstad? 
Sandra heter jag och tog examen sommaren 2023 på Akademi Båstad Yrkeshögskola där jag gick utbildningen Koordinator inom besöksnäringen. 
Jag har alltid haft ett stort intresse av marknadsföring och ledarskap och har skickat in olika jobbansökningar men har aldrig ens fått chansen till en intervju pga att jag saknade utbildning eller erfarenhet. Erfarenhet är svårt att få om man aldrig får chansen. När jag såg att utbildningen “Koordinator inom besöksnäringen” innehöll alla kurser jag behövde få på mitt CV för att kunna komma närmre min dröm så tvekade jag inte en sekund på att skicka in min ansökan. Det har varit ett av mina bästa val och beslut i livet och jag ångrar ingenting.

Vad hände direkt efteråt? 
Jag gjorde min sista LIA på Funplays och det ledde till en projektanställning som projekt- och marknadskoordinator direkt efter studierna. Jag valde min LIA väldigt noga och tänkte alltid långsiktigt. 

Var är du idag? 
Min projektanställning på Funplays tog nyligen slut och jag har nu fått en ny tjänst som marknadskoordinator på Scandinavisk spismiljö i Helsingborg. Tack vare att jag byggt på mitt CV och erfarenhet fick jag äntligen chansen att jobba med det jag älskar. 

Ngn dröm/mål framåt? 
Mitt mål har alltid varit att vara på en arbetsplats där jag trivs och som känns kul att gå till varje dag, man spendera väldigt mycket tid på sitt jobb och livet är för kort för att inte trivas. Min dröm och även mitt mål är också att jobba med något jag brinner för och där jag kan visa vad jag går för. Jag är på mycket god väg att nå dit jag vill, och det är tack vare den här utbildningen. 

Vad tror du att du fick med dig mest som var användbart i livet, från utbildningen? 
Något som jag fick med mig från utbildningen är bl a:
• Enormt nätverk
• En bred kompetens.
• LIA är en fantastisk möjlighet att kunna hitta sitt drömjobb.

Vill du skicka med något till eventuella nya sökande?
Jag vill verkligen rekommendera den här utbildningen, den är bred och den ger dig enorma möjligheter att kunna nå dina drömmar.
Att du ska välja din LIA noga och våga tänka utanför boxen. Jag har alltid velat ha ett jobb med hög lön men sen hörde jag något riktigt bra quot ” Du ska jaga dina drömmar och inte pengarna, de kommer vid leverans” bästa jag har hört och kommer ta det till mig och det borde du också göra. 
Jag vill även skicka med att, om du tar den här utbildningen på allvar, är drivande och framåt så kommer du komma långt.
Lycka till och SÖK! 🙂