Frågor och svar

Senast ändrad: mar 19, 2019

 

Hjälp och stöd under studietiden

Som studerande på yrkeshögskolan har du rätt att få pedagogiskt stöd under dina studier. Du har också rätt att ställa krav på att lokalerna är anpassade så att du kan delta i undervisningen.

Här hittar du mer information

BÅSTAD & BJÄREHALVÖN – AKTIV LIVSSTIL ÅRET RUNT!

Bjärehalvön bjuder in till magnifika naturupplevelser och ett smörgåsbord av aktiviteter på den skånska västkusten året runt. Upplev gärna Bjärehalvöns dramatiska kustlinje och kuperade terräng, till fots, på cykel, till havs eller från ett par skidor.

Båstad är den största tätorten på Bjärehalvön.

Det är enkelt att med kollektivtrafiken pendla till och från Båstad. Med Skånetrafiken kan du resa mellan i stort sett alla orter i Skåne. Med Öresundståget kan du dessutom ta dig över Sundet och/eller till Göteborg, Halland, Kronoberg och Kalmar län. Till Båstad station tar du dig med tåg och därifrån går bussar till Båstad centrum och runt halvön.

Det är enkelt att hitta boende i Båstad vare sig det handlar om kortare perioder i samband med studier eller om man vill bo här längre perioder under bundna studier.

Möjligheterna är många och kan bestå av en stuga vid havet, pensionatsliv, hotell, studentlägenhet eller i vindskydd med naturen precis runt hörnet.

Kontakta oss gärna vid frågor om transporter eller boende, 0431 – 772 18

 

Vad passar du för, vilka möjligheter finns det och vad bör du tänka på inför dina framtida studie- och yrkesval?

Har du frågor eller kanske bara känner dig osäker på vad du vill studera, kontakta gärna någon av  våra studie- och yrkesvägsledare genom att skicka ett mail till syvvux@akademi.bastad.se

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This