akademibåstad_gramgroup

Kockutbildning i samarbete med Gram Group!

feb 15, 2022

Vill du arbeta inom hotell- restaurangbranschen? I samarbete med Gram Group kommer vi att starta en kockutbildning som ger de bästa förutsättningarna för ett arbete i ett professionellt kök. Du kan också välja att arbeta inom t.ex. kommunala kök eller personalmatsalar, överallt där man serverar mat finns möjligheter för dig. 25% av utbildningen är teoretisk och resterande 75% är förlagd på praktikplats så kallad APL. Under sommaren gör du de praktiska kurserna med hjälp av en handledare på din praktik och ansvarig för utbildningen. Läs mer om utbildningen här

Senaste nyheterna inom detta område

Alla nyheter

Rosuppropet!

Rosuppropet!

Sveriges rosor har kartlagts! Ett svenskt roskulturarv finns nu dokumenterat, från norr till söder...

läs mer
Naturkunskap

Naturkunskap

Från och med v. 47 kommer vi nu även kunna erbjuda kurs i Naturkunskap på plats alt. halvdistans....

läs mer