Ledningsgrupp affärsutvecklare hållbara turism

Senast ändrad: aug 30, 2018

Camilla Jönsson

Camilla Jönsson

Vice ordförande i föreningen Mitt Skåne och Linderödsåsens Turism samt egen företagare inom besöksnäringen

Camilla har lång branscherfarenhet från utvecklingsarbete, både ledarskapsmässigt, organisatoriskt och inom fackområdet miljö- och naturvårdsarbete samt inom destinationsutveckling. Hon har suttit i i styrelsen för Tourism in Skåne och är vice ordförande i nya föreningen MittSkåne och Linderödsåsens Turism. Camilla driver även två företag inom besöksnäringen Nyrups Naturhotell och Robusta Äventyr

Ann-Sofie Hörlin

Ann-Sofie Hörlin

Hållbarhetschef, Braathens Aviation

Arbetar sedan ett antal år som Hållbarhetschef inom Braathens Aviation. Bakgrund som miljökonsult, projektledare samt projektingenjör inom såväl industri som tjänstesektorn. Är i grunden civilingenjör vid Chalmers Tekniska Högskola. Ann-Sofie har gedigen kompetens inom hållbarhet, miljöledning enligt ISO14001 och flygnäringen.

Som en av näringslivets näringslivsrepresentanter bidrar Ann-Sofie med aktuell information om vad som pågår i branschen, men också tips och idéer till studenterna när de ska nå ut till näringslivet, inte minst inom hållbarhetsfrågor.

Johan Delfalk

Johan Delfalk

Guide- projektledare- delägare, Adventura

Johan har arbetat i branschen sen 1988. Han började sin karriär som guide inom olika äventyrssporter, bland annat inom skidåkning, forspaddling och olika typer av vildmarksarrangemang. Johan har jobbat totalt i 35 länder runt om i världen. Han driver idag ett antal olika företag i besöksnäringen: Adventura, Österlenguiderna, Meetscandinavia och 4x4event.

Johan sitter i styrelsen för Tourism in Skåne och Svenska Ekoturismföreningen. Utbildar ofta småföretag inom bland annat produktutveckling och prissättning.

I ledningsgruppen bidrar han med insikt i branschen, speciellt mot upplevelsebranschen och bidrar med småföretagarfrågor, guiders roll och arbetet som guide.

Paula Terna

Paula Terna

Group HR/CSR Manager på Lindab, Lindab

Paula är idag koncernövergripande HR-chef och arbetar även med CSR (Corporate Social Responsibility). I ledningsgruppen bidrar hon med lokal närvaro och hållbarhet ur ett företagsperspektiv som komplement till turism. När det gäller hållbarhetsfrågan så är Paulas fokus den externa kommunikationen via årsredovisningen med uppföljning av företagets icke-finansiella mål och GRI (Global Reporting Initiative) som ett viktigt verktyg.