Kitchen Manager, valbara kursen brödbakning

Surdeg och skållning

nov 19, 2021
Brödbak med specialisering surdeg. En av alla valbara kurser på utbildningen Kitchen Manager. Här får du lära dig hur du sätter surdeg, gör skållningar och fördegar, knådar och gräddar bröd på ett professionellt sätt. Du får även kunskap om olika sorters mjöl, degvätskor och smaksättningar. Läs mer om utbildningen här

Senaste nyheterna inom detta område

Alla nyheter

2 dagar kvar!

2 dagar kvar!

17 oktober stänger vi ansökan för vår nya korta YH-utbildning Dynamisk försäljning – digital och...

läs mer
Detta är för dig…

Detta är för dig…

...som vill maximera din försäljning och vill investera lite tid i det men inte pengar.För dig som...

läs mer
Examenslunch

Examenslunch

Söndagen 12 september var det så äntligen dags för våra studerande vid utbildningen Operativ...

läs mer
Vi välkomnar!

Vi välkomnar!

Vi välkomnar Patrik Sewerin som kommer att ansvara för kursen Miljö och hållbar utveckling inom...

läs mer
Fortfarande chans!

Fortfarande chans!

Det finns enstaka platser kvar på utbildning Kitchen Manager. Förutom de obligatoriska kurserna så...

läs mer
5 DAGAR KVAR!

5 DAGAR KVAR!

Älskar du ditt jobb som kock?Kitchen Manager är en skräddarsydd utbildning för dig som älskar...

läs mer
WATCH OUT!!!

WATCH OUT!!!

Nybakad klass med framtidens ledare: heta, kunskapsfyllda och fantastiska medarbetare i...

läs mer
EN TRIO TILL OSS!

EN TRIO TILL OSS!

Myndigheten för yrkeshögskolan presenterade den 10:e juni vilka ansökningar som beviljats och...

läs mer
POSITIVA SIFFROR

POSITIVA SIFFROR

Det senaste året har vi och vår näring matats med negativa siffror gällande t.ex. minskad...

läs mer
10 DAGAR KVAR!

10 DAGAR KVAR!

Tro det eller ej men nu är det mer eller mindre ”the final countdown” för att ansöka till: ¤...

läs mer
FRÅGAN ÄR DIN!

FRÅGAN ÄR DIN!

Frågan är din!Vill du veta mer om utbildningen Operativ ledare inom Revenue Management? 28 april...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This